Mål for 2012

 

 

 

Mål for 2014

 

 

Train like a champ

Tri inspiration for alle... læs mere

 

 

Træningsplanen for Roth Ironman 2014

Ugeskemaet vil forskyde sig lidt i løbet i ugen men min. træning for ugerne i juli, august og september er:

Løb: 42 km... Cykling: 170 km... Svømning: 2,5 time... Styrke 3 gange

 

August
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag
Løb
 
12 km 
 
12 km 
 
18 km 
 
Cykling
 
 
45 km tempo
 
45 km tempo 
 
80 km 
Svømning
 
45 min
 
 
45 min 
 
45 min 
Styrke
 
 
styrke
styrke 
 
styrke 
 

 


Skrevet august år 2012 

Jeg gjorde det sgu. JEG GJORDE DET SGU.

Det vildeste oplevelse og personlige sejr EVER !!!!

 
 
1 mdr. efter... 
gennemførelsen af 1/2 Ironman Øresund Challenge, sidder jeg nu og laver en 2 års plan for Ironman 2014.
Det har været en måned hvor jeg virkelig har kunne mærke en træthed, men ikke mindst stolthed over og have gennemført år 2012 målet: Øresund Challenge. Jeg kan mærke i hovedet og på kroppen, at den sidste måneds "pause" har været godt. 
Ferien med familien, og ikke mindst vores sommerhi i Pula, Kroatien med sol og varme, har været helt perfekt for energien og trangen til at komme igang med det næste afsnit af Projekt Ironman 2015 Lanzarote.
 
Siden Volcano...
har der været mange træningstimer men det har også været et år, hvor fokus på træningen ikke altid har været nemt. Med 3 store Tgabel Sport arrangementer, VSF Cup, 12 timers Spinning og Stadium Cup, og nyt job efter 17 år, så har fokus på træningen været et stor opgave i sig selv. De erfaringer jeg til gengæld har fået med mig, er der ingen der kan tage fra mig, og nu ved jeg hvad der skal til for at gennemføre i 1/2 Ironman og IRONMAN bliver jeg.
Familie opbakningen har været fantastisk og det kan ikke siges højt nok... FANTASTISK FAMILIE OPBAKNING. KK herfra.
 
På konkurrence dagen...
var jeg meget rolig og 112% klar til opgaven. Fik snakket med Kim Mikkelsen fra Vejen, som også skulle deltage for første gang. Han havde modsætning til mig ikke sovet godt og var nervøs. 
Det var jeg sjovt nok ikke. Jeg havde sovet fantastisk i svoger og svigerindes dobbeltseng i Fløng. Var stået tidligt op, spist et godt læs måltid, vækket en del af familien og drog med dem ind til konkurrence området, så vi var der ca. 07.00. Konen spurgte flere gange om jeg ikke var nervøs for det var hun, men jeg kunne kun sige at det ikke var tilfældet men jeg var SÅ KLAR og nu vil jeg bare igang.

 

... læs hele historien "HER" ...

 


 

... NO WAY BACK ...
Så er tilmeldingen til år 2012 målet Øresund Challenge på plads.

½ Ironman 1. juli 2012 med startnr. 33
 

 


Skrevet år 2011

Min La Santa....
 
 

 
Lægebesøget oktober 2002 gav et los ”et hvis sted”. Højden siger 1,98 m., vægten 138,6 kg. og alt for højt blodtryk, så der var jo nok en grund til at Treo fabrikken havde nogle gyldne tider. Beskeden fra lægen var "enten gør du selv noget ved det, ellers er jeg nødt til det". Lægen kendte mig fra de gyldne ungdomstider med elite håndbold og fodbold, så en provokation var nok den bedste medicin (tænkte han).
 
Årene efter var meget bølget. Vægten og blodtrykket gik op og ned, men kom ikke op på niveauet som år 2002, så "lidt" styr var der på det eller ... ?
 
... men maj 2010 kom chokket for familien og vennerne. Med en vægt på 110,8 kg. og stadig ikke helt styr på blodtrykket kom morgen udbruddet "nu vil jeg fandme have styr på mig selv og projektet skulle hedde Volcano Triathlon Lanzarote 2011". Hvad familien og vennerne fik i galt hals og ikke mindst tænkte, vides ikke men jeg tror selv at kende nogle af svarene.
 
Altså udgangspunktet for Triathlon projektet: Vægten 110,8 kg., for højt blodtryk, har ikke distance svømmet siden skoletiden (30 år siden), har ikke siddet på en cykel i 20 år, men havde en ugentligt motionsplan(idé) der hed 3 x løb (5-7 km ruter).

 

... læs hele historien "HER" ... 

 

 Profil data

Navn: Torben Gabelgaard

Aldre: 42 år

Civil status: Gift, 3 drenge (14, 12 & 5 år)

Sports interesse: Fodbold, håndbold, golf & triathlon

Medlem: Vejen Tri & Motion og Vejen Golfklub