•  

   

  Dansk Racing Sport

   

  Customer focus.

  Always the optimal equipment solution.

   

  Owner Lars Jensen formerly racing cyclist. 

  Participated in the OL, WM, NM and DM.

  ... HOMEPAGE ...   

 •  

   

  Martin Møller

   

  Ladies' Fashion House No. 1

   

  ... HOMEPAGE ...

 

 

"Sponsorerne er en vigtig del for at arrangementerne

kan gennemføres og ikke mindst blive valgt som de

fortrukne oplevelser iblandt mange andre muligheder".Sponsor spørgsmål:
What’s in it for me?... at blive sponsor hos
Tgabel er lig med at være en meget synlig del på hjemmesiden op imod den sponsorpakke man ønsker, samt være en del af en totaloplevelse.
Hvad går pengene til?... først og fremmest så arrangementet kan blive til noget, og ikke mindst at være en del af de ”krydderier” som skal gøre arrangementerne til de fortrukne.

 
Kontakt mig nu mb. 31 42 12 44 og hør om mulighederne.

 


Lidt historie: Tgabel.dk

Tgabel.dk har en stor kontaktflade og ud over Projekt Ironman er Tgabel.dk samlepunktet for en række store stævner, som jeg arrangere i fritiden. Ind til videre er der sat fokus på store nationale og internationale ungdomsfodboldstævner.

Jeg er i øjeblikket også i dialog med et par håndboldklubber og ikke mindst Vejen IC, som med over 800.000 besøgende om året, kan blive et fantastisk spændende samarbejde.

Som et eksempel på aktivitet på hjemmesiden kan oplyses, at der til et netop afviklet internationalt ungdomsstævne har været over 4.000 besøg og over 16.000 sideklik fra 22 lande på siden, over en periode af 3 måneder.

Projekt Ironman

Profilsiden med Projekt Ironman... Min kamp fra overvægt til Ironman... vil være forsiden til en række tilhørende sider som er under opbygning. Opbygningen med Projekt Ironman bliver et samlested for en række "eksperter" på hver sit område som berører Ironman.

De får deres egne undersider og kan lægge deres egne historier ind, samtidig med at være en del af Projekt Ironman. Altså kostvejleder, fysioterapeut, cykelrytter, løberen osv.

Siden er under opbygning, men der kan nævnes at rytteren som gerne vil inspirere andre med hans oplevelser, har i år 2011 gennemført et af verdens mest krævende cykelløb La Marmotte i Frankrig. Over 9 timers bjergkørsel med start og mål på Alpe d’huez http://www.sportcommunication.com/.

 Med venlig hilsen

Torben Gabelgaard

Torben Gabelgaard

Konsulent & indehaver

torben@tgabel.dk

Mob. 31 42 12 44